scholingsvoucher uwv

Scholingsvoucher UWV

“Leerzame cursus met duidelijke uitleg, praktische voorbeelden en handige tips om zelf aan de slag te gaan met WordPress. Aan het einde van de cursus heb je een voorbeeldwebsite nagemaakt. Aanrader!”

Beoordeling:  Springest B.V. (februari 2017)

Eveline aan de Wiel
Eveline aan de WielFreelance tekstschrijver

“Ik heb een persoonlijke cursus wordpress en SEO optimalisatie gevolgd en zeer veel geleerd. Tim en Erik vullen elkaar heel goed aan, leggen het goed uit, denken mee en maken de cursus afgestemd op mijn vragen. Blij met mijn keuze voor Swipe.”

Beoordeling:5 sterren beoordeling Google+ (februari 2017)

Celeste Neelen
Celeste Neelen

“De gebroeders Duppen beheersen WordPress heel goed, en weten die kennis met een prettige 1:1 methode (in mijn geval) over te brengen. Ik kan deze opleiding aanraden aan iedereen die aan de slag wil met WordPress of hierin bijscholing nodig heeft.”

Beoordeling:5 sterren beoordeling Springest B.V. (januari 2017)

Math van Triel
Math van TrielEngineer

“Leren door te doen dat is de basis van deze training WordPress. In een flink tempo wordt de stof doorgenomen. Zonder enige ervaring goed te doen. Fijn dat er na afloop een handout gemaild wordt om e.e.a. nog eens rustig door te nemen en het aanbod om telefonisch hulp te bieden spreken mij erg aan.”

Beoordeling:5 sterren beoordeling Springest B.V. (januari 2017)

Nancy Kalbvleesch
Nancy KalbvleeschOrganisatie adviseur

“Ik ben een Vlaming en dus ga ik het op mijn eigen manier verwoorden en heel direct. De twee broers leuke gasten. Mijn leraar was Erik die zijn stiel kent. Ik heb bijzonder veel details opgepikt uit de cursus. Hij wist ook perfect zijn aanbod af te stemmen op mijn vraag. Het werd een fijne en boeiende cursusdag die op alle vlakken prima verzorgd was.”

Beoordeling:5 sterren beoordeling Google+ (januari 2017)

Rene Thielemans
Rene Thielemans

“Ik heb de cursus WordPress bij Swipe Media met veel plezier gevolgd. Erik weet waar hij het over heeft, kan de informatie goed en duidelijk overbrengen en is in staat snel te schakelen tussen de diverse vragen van de verschillende cursisten. Kortom: een erg leerzame dag!”

Beoordeling:  Springest B.V. (januari 2017)

Ilse Remmers
Ilse RemmersManagement Assistente

“Topcursus Premium WordPress gehad bij Swipe Media! Ik kwam binnen met een kladje op papier en liep de deur uit met een unieke site. Dankzij de goede begeleiding en de kunde van Tim was ik in staat om in twee dagen een unieke website te bouwen. Tim is geduldig, denkt goed mee, draagt creatieve oplossingen aan en heeft oog voor detail. Nuchtere jongens met een no-nonsens mentaliteit. Ik zou iedereen aanraden: als je een website gaat maken, neem daar de tijd voor en ga voor twee dagen.”

Beoordeling:5 sterren beoordeling Bron: Springest B.V. (januari 2017)

Floor Ockers
Floor OckersFreelance communicatieadviseur en webredacteur

Scholingsvoucher UWV

Update: Sinds 3 maart 2017, is de scholingsvouchers niet meer beschikbaar! 

De scholingsvoucher van het UWV is bedoeld voor iemand die werkzoekend is. Het is een subsidie die gebruiken is om een opleiding of traject te bekostigen voor het behalen van een diploma of ervaringscertificaat.

Met de scholingsvoucher van het UWV kun je je laten bij- of omscholen naar een kansberoep en de scholingsvoucher is te gebruiken bij meerdere opleidingen binnen hetzelfde vakgebied.

Swipe Media biedt een volledig cursuspakket aan, die voldoet aan de eisen die het UWV stelt voor het bieden van een kansberoep.

Voor de prijs van €2500,00 (incl. BTW) wordt u tijdens een cursustraject van 5 dagen (in te delen in overleg) opgeleid tot een professioneel WordPress Webdeveloper.

Wilt u meer weten over deze cursussen ? Bekijk dan onze WordPress cursussen of neem direct contact op.

Wanneer heb je recht op een scholingsvoucher van het UWV?

Je hebt recht op een scholingsvoucher als de 2 volgende situaties van toepassing zijn:

  • u ontvangt WW-uitkering, u heeft een arbeidsovereenkomst of werkt als zelfstandige; én
  • u gaat een opleiding volgen in de richting van een kansberoep of u wilt met een ervaringscertificaat (EVC) bewijzen dat u geschikt bent voor werk bij een toekomstige werkgever.

De scholingsvoucher van het UWV is dus een subsidie die voor een opleiding. Sinds 1 oktober 2016 is er nog maar 1 scholingsvoucher:  de scholingsvoucher voor werkzoekenden. De scholingsvoucher voor werkzoekende 50-plusser is komen te vervallen.