Logo-wit

Contactgegevens

Telefoon: 085 - 3030 763
Email: info@swipemedia.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Case Study Up Learning

Case Study Up Learning

UP learning.nl snel “up and running”

De wereld om ons heen verandert continu. Opgedane kennis is snel verouderd en medewerkers zijn steeds vaker zelf verantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling. Maar daarvoor ontbreekt nog vaak het juiste leerklimaat.

UP learning helpt organisaties daarmee en dat doen ze concreet met het opzetten van moderne online leeroplossingen (o.a. e-learning, digitale leeromgevingen, video learning en toetssystemen). Met 30 medewerkers en een indrukwekkende klantenkring is UP learning een grote partij in de markt.

Lees onder het interview Paul van den Hurk, werkzaam als marketing manager bij UP Learning.

“Vooral de focus op kennisoverdracht, de WordPress training met je eigen omgeving en het daadwerkelijk samen bouwen aan een nieuwe site, sprak ons enorm aan”

Het interview
met Paul van den Hurk

Bij UP learning ben ik verantwoordelijk voor marketing en web toepassingen.

Vroeger lag de nadruk bij e-learning vooral op web-based content. Video, zoals interactieve video en virtual & augmentend reality, heeft echter een veel groter leereffect en wordt dan ook steeds meer toegepast in leeromgevingen.

Door onze didactische kennis te combineren met moderne oplossingen blijven we up-to-date. En daarbij hoort een up-to-date website die we begin dit jaar volledig hebben vernieuwd.

Wij wilden een moderne web omgeving waarbij we zelf alles eenvoudig konden aanpassen. Daarbij hadden we geen mega-budget beschikbaar voor ingewikkeld maatwerk

Onze oude site was gebouwd met Joomla een CMS dat niet erg handig in gebruik was en niet flexibel genoeg. Voor het beheer en onderhoud waren we volledig afhankelijk van andere partijen en we liepen steeds vaker vast.

Wij wilden een moderne web omgeving waarbij we zelf alles eenvoudig konden aanpassen. Daarbij hadden we geen mega-budget beschikbaar voor ingewikkeld maatwerk. Wij zijn toen op zoek gegaan naar een geschikte partij die ons hierbij kon helpen.

Na een zoektocht op Google hebben we 3 partijen geselecteerd. Na het bestuderen van de site en kort telefonisch contact hebben we voor Swipe Media gekozen. Vooral de focus op kennisoverdracht, de WordPress training met je eigen omgeving en het samen bouwen aan de vernieuwd website, sprak ons enorm aan.

Aangezien de sitestructuur en vormgeving van de site al klaar waren, konden we vrij snel van start. Swipe Media had ons geadviseerd om te kiezen voor een flexibel en veelgebruikt template.

Groot voordeel is dat dit template goed wordt onderhouden door de makers en dat duur maatwerk overbodig wordt. Daarnaast zijn er talloze plugins beschikbaar en zijn video toepassingen optimaal geïntegreerd.

We begrijpen nu precies wat er gebeurt en zijn voor een groot deel zelf in staat om onze site in eigen beheer te onderhouden

Dankzij de uitstekende begeleiding van Swipe Media hebben we onze site heel snel gebouwd. We begrijpen nu precies wat er gebeurt en zijn voor een groot deel zelf in staat om onze site in eigen beheer te onderhouden.

Na een initiële intensieve samenwerking verzorgt Swipe Media nu vooral de hosting en de technische aanpassingen. Maar ook voor functionele zaken kunnen we makkelijk een beroep op hen doen. We zijn erg tevreden over onze samenwerking. De lijntjes zijn kort en waar nodig levert Swipe Media snel en adequaat advies.

Dankzij een goed SEO plan worden we steeds beter gevonden in Google. We krijgen regelmatig complimenten over de eigen identiteit van onze site

Dankzij een goed SEO plan worden we steeds beter gevonden in Google. We krijgen regelmatig complimenten over de eigen identiteit van onze site.

Voor ons is de solide basis met voldoende ruimte om flexibel en ‘bij de tijd te blijven’ van cruciaal belang. Zo kunnen we op een consistente manier de site uitbreiden en een voor de bezoeker herkenbare eigen site houden.”

Paul sluit af met de volgende tip:

“Als je wilt snappen wat er gebeurt en je na de initiēle bouw ook zelf je site wilt beheren, ben je bij Swipe Media aan het juiste adres. Tim en Erik hebben ieder hun eigen online specialisme en kunnen je hierdoor breed ondersteunen. Ze zijn gericht op kennisoverdracht in plaats van zo veel mogelijk werk naar zich toe te halen. En zo hoort het.”

Wat zegt de klant

Swipe Media scoort een 9.5 uit meer dan 100 online reviews

“Als je wilt snappen wat er gebeurt en je na de initiēle bouw ook zelf je site wilt beheren, ben je bij Swipe Media aan het juiste adres.

Tim en Erik hebben ieder hun eigen online specialisme en kunnen je hierdoor breed ondersteunen. Ze zijn gericht op kennisoverdracht in plaats van zo veel mogelijk werk naar zich toe te halen. En zo hoort het.”

Paul van den HurkMarketing Manager bij UP-LearningUP Learning