Logo-wit

Contactgegevens

Telefoon: 085 - 3030 763
Email: info@swipemedia.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Google Ads Cursus

Google Ads Cursus

Succesvol met online adverteren

Wil jij graag leren hoe je je eigen website zo goed mogelijk vindbaar maakt met behulp van Google Ads? Volg dan nu een Google Ads cursus onder begeleiding een ervaren SEA-specialist.

De voordelen

kleine groepen, veel persoonlijke aandacht
ervaren SEA-experts uit praktijk
200+ positieve online reviews
1 maand nazorg & support

De investering

Groepscursus €375 ex. btw
Privé cursus €599 ex. btw

Wat zijn de ervaringen van onze cursisten?

Swipe Media scoort een 9.5 uit meer dan 100 online reviews

“Een bedrijf met veel kennis over Google Ads en die dit op een leuke en interessante manier kan overdragen. Veel informatie op een logische wijze weergegeven zodat ik zelf ook echt aan de slag kan.

Goede verdeling van theorie en praktijk, maar vooral veel in het systeem zelf kijken naar de verschillende mogelijkheden. Erg fijn om deze cursus alleen te volgen, hierdoor echt specifiek gericht op mijn wensen. Een echte aanrader!”

Beoordeling:  Bron:Feedback Company

Linda DorsmanSales & Marketing bij Paleis Soestdijk

“Verrast over de persoonlijke begeleiding van beide heren tijdens een samengestelde cursus WordPress/SEO/SEA. Flexibel verdeeld over een aantal dagdelen (5 in mijn geval) in de maand waardoor je tussentijds de stof kunt toepassen.

Direct aan de slag met je eigen website/webshop. Er wordt met je meegedacht, zinvolle tips/adviezen gegeven en de sfeer is gezellig. Eindelijk een cursus met veel praktijk waarbij we echt resultaat zien! In ben zeer enthousiast.”

Beoordeling: Bron: Google Reviews

Wendy BeekhuizenMultimedia Designer | Webshop Baby-Kids-Lifestyle | ZZP

“Fijne SEO-cursus voor wie beter gevonden wil worden in Google. Praktische tips en trucs om zelf mee aan de slag te gaan, van zoekwoordenplanning tot Google Adwords en Analytics. Zeker aan te raden.” –

Beoordeling:4 sterren beoordeling Bron: Springest 

Eveline aan de WielFreelance Tekstschrijver

“Wederom een geweldige goede cursus mogen ondergaan bij Swipe-Media. Dit keer was het onderwerp SEO, geweldig goed uitgelegd aan de hand van de eigen website. Wordt nu echt professioneel!

Dank zij de goede en persoonlijke manier van trainen gaat er weer een heel nieuwe wereld open. Kan dit echt aanbevelen”

Beoordeling: Bron: Google Reviews

Nico de RooSenior Program Manager

SEA cursus

Tijdens de Google Ads Cursus (voorheen Adwords) leer je hoe je op de juiste manier een succesvolle Google Ads account opzet, inricht en succesvol maakt. Samen met een ervaren SEA-specialist leer je hoe je dit moet doen en krijg je tal van handige tips en trucs met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Heb je andere wensen voor je website? Zoals het maken van een Webshop in WooCommerce of het creëren van een professionele WordPress website?

Bekijk dan onze overige WordPress cursussen en kies de cursus die het beste bij je past.

Onze WordPress cursussen zijn geschikt voor:

MKB’ers en ZZP’ers
stichtingen en organisaties
particulieren

Google SEA cursus - Swipe Media

Workflow Google Ads Cursus

De basis en werking Google Ads

Voor het opzetten van een succesvolle campagne is het erg belangrijk om te weten hoe Google Ads werkt en wat de juiste basisinstellingen zijn.

Stapsgewijs laten we zien hoe je dit op de juiste manier doet en geven je tegelijkertijd enkele waardevolle tips en trucs uit de praktijk.

Zoekwoorden onderzoek

In dit deel van de cursus kijken we hoe je op basis van het keywordonderzoek je website het beste kunt structureren en indelen. 

Keywords zijn zoektermen die mensen gebruiken om online producten of diensten te vinden, zoals bijvoorbeeld ‘webdesigner Nijmegen’ of ‘boekhouder Amsterdam’. Wij leren je hoe je met behulp van de juiste tools de beste keywords kunt vinden voor jouw doelgroep en hoe je deze kunt indelen in campagnes en advertentiegroepen.

Advertenties & copywriting

Het schrijven van pakkende en originele advertentieteksten is heel erg belangrijk binnen Google Ads. Er zijn verschillende zaken waar je rekening mee moet houden om zo de kans op een succesvolle campagne te vergroten.

Wij leren je waar je op moet letten en geven je waardevolle tips, zodat de kwaliteit van je advertenties omhoog zal gaan en je uiteindelijk meer bezoekers naar je website trekt.

Conversietracking & meten resultaten

Hoe kun je verschillende conversies meetbaar maken binnen Ads?

Denk aan aanvragen van contactformulieren, call-tracking, de tijd dat bezoekers op je website verblijven en bouncepercentages. We leren je de conversies in te stellen en deze vervolgens te koppelen met Ads.

Analyseren met Google Analytics

In de laatste stap leer je hoe je een analyse kunt maken van de bezoekers van jouw website. Dit doen we aan de hand van Google Analytics.

Je leert, naast een goede basisinstelling, onder andere hoeveel bezoekers (totaal en nieuwe bezoekers) er per periode de website bezoeken, waar deze bezoekers vandaan komen en hoe je deze het beste kunt segmenteren.

Wat kun je na de cursus?

Na onze Google Ads Cursus kun je onder andere:

  • een nieuwe account aanmaken (waar nodig)
  • Google Ads instellen en inzetten voor je website
  • keywordonderzoek uitvoeren en selectie uitvoeren
  • goede advertentieteksten inzetten
  • Google Ads extensies nuttig inzetten
  • meten en analyseren met Google Analytics
  • conversietracking instellen
  • campagnes optimaliseren

Word een Google Ads expert!

Ben je enthousiast geworden en wil je net als vele anderen een cursus volgen bij Swipe Media? Schrijf je dan direct in.

Overige Cursussen

Cursus WordPress Basis - Swipe Media Nijmegen

1 dag | Privé € 599

1 dag | Groep € 375

In de Basis Cursus van Swipe Media leer je alles wat er nodig is om binnen één dag je eigen WordPress website te creëren, in te richten en te onderhouden.

Privé | 2 dagen| € 1199

Groep | 2 dagen | € 799

Tijdens onze Cursus WordPress Premium leer je en creëer je samen met een professionele webdesigner jouw website. De cursus wordt één op één of per groep aangeboden.

Cursus WordPress Webshop - Swipe Media Nijmegen

Privé | 1 dag | € 599

Groep | 1 dag | € 375

Tijdens de eendaagse Webshop Cursus WordPress leer je de webshop (WooCommerce) volledig te integreren binnen je website. Van het volledig inrichten tot aan het onderhouden.

Cursus SEO - Swipe Media Nijmegen

Privé | 1 dag | € 599

Groep | 1 dag | € 375

Tijdens onze eendaagse SEO Cursus WordPress leer je samen met een ervaren SEO-expert je eigen website volledig te optimaliseren en goed vindbaar te maken in Google. 

Veelgestelde vragen

Voor wie is de SEA cursus bedoeld?

De SEA cursus is geschikt voor iedereen die wil leren hoe je Google Ads succesvol kunt inzetten. Je krijgt van ons praktische tips en adviezen die je meteen kunt toepassen.

Hoe lang duurt SEA cursus?

Onze SEO ursus WordPress duurt ongeveer 6 uur. De lengte van de cursus is uiteraard ook afhankelijk van startpunt van de cursist(en) en verdieping van de stof.

Waar worden de cursussen gegeven?

Al onze cursussen worden gegeven op onze mooie locatie in Nijmegen. Ook is het mogelijk een cursus op locatie te volgen, vraag ons naar de voorwaarden.

Wat heb ik nodig voor de cursus?

Het is handig maar niet noodzakelijk als je een website hebt waarvan je de online vindbaarheid graag zou willen verbeteren. Zo kun je onze praktische tips gelijk toepassen.

Door wie wordt de Google Ads cursus gegeven?

De SEA cursus wordt gegeven door een echte SEA-specialist met jarenlange praktijk ervaring. Zo weet je zeker dat je de laaste tips en adviezen krijgt die ook daadwerkelijk werken in de praktijk.

Waarom kiezen voor een cursus van Swipe Media?

Als je een cursus volgt bij Swipe Media, dan kies je voor een opleider met zeer veel kennis en ervaring op het gebied van WordPress Webdesign, SEO, SEA en WordPress Hosting.