Website laten maken

WordPress is op dit moment het meest gebruikte en meest succesvolle CMS (content management systeem) ter wereld. Grote bedrijven als Sony, CNN, Ford en The Voice of Holland werken niet voor niets met dit overzichtelijke en gebruiksvriendelijke open source CMS. Swipe Media ontwikkelt al haar websites in WordPress.

In prettige samenspraak ontwerpen en bouwen wij jouw eigen site met een fraai webdesign dat bij jouw product of dienst past. We doen dit tegen alleszins redelijke prijzen en laten je ook na de bouw niet in de steek.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO, zoekmachineoptimalisatie of Search Engine Optimazation, allemaal termen die te maken hebben met het goed vindbaar maken van jouw website in Google. Google is nog steeds de belangrijkste en meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Wil je ook hoog in de zoekresultaten komen met jouw (nieuwe) website? Wij doen onderzoek naar de beste trefwoorden en zorgen ervoor dat deze goed gevonden worden!

Swipe Media zorgt ervoor dat jouw bedrijf gevonden wordt en helpt je een toppositie te bereiken in de zoekmachines.

Cursus WordPress

Wellicht investeert u als ondernemer liever in kennis en vaardigheden en houdt u zodoende graag de touwtjes in eigen handen. Swipe Media biedt sinds kort een professionele WordPress cursus. In deze WordPress training leert u van een ervaren Wordpress specialist uw eigen website bouwen en onderhouden. Dit alles vindt plaats binnen het tijdsbestek van één dag.

Swipe Media biedt je de mogelijkheid je eigen website te maken en onderhouden binnen één dag! Bekijk hier onze Cursus WordPress.

Hosting

Jij wil je volledig kunnen concentreren op waar je goed in bent. Je wilt je geen zorgen maken over randzaken die wel belangrijk zijn, zoals de technische details van uw website. Deze moeten betrouwbaar, up-to-date en veilig zijn. Wilt u met technische vragen terecht kunnen bij een partij die voor u klaar staat en u direct helpt. Swipe Media ontzorgt je voor deze randzaken tegen een scherpe prijs.

Swipe Media zorgt ervoor dat uw hosting, onderhoud en backups van uw WordPress website(s) in goede handen zijn.

Huisstijl Design

Als (startende) ondernemer wil je graag een uniek logo met een professionele uitstraling. Dit brengt al snel veel kosten met zich mee. Een standaardlogo voldoet niet aan alle wensen en is allerminst uniek. Swipe Media biedt uitkomst. Wij ontwerpen een complete huisstijl op maat, die toch betaalbaar is.

Swipe Media ontwerpt logo’s en complete huisstijlen voor een goede prijs.

Prepaid Tickets

Speciaal voor onze (nieuwe) klanten kent Swipe Media een prepaid-ticketsysteem. Met dit systeem kun je tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de diensten van Swipe Media, door een bepaald aantal uren in te kopen. 

Dat bespaart je het gedoe met nieuwe offertes en je wordt direct geholpen.