Logo-wit

Contactgegevens

Telefoon: 085 - 3030 763
Email: info@swipemedia.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk alle reviews op GoogleSpringest of Feedback Company

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk alle reviews op GoogleSpringest of Feedback Company

“Een bedrijf met veel kennis over Google Ads en die dit op een leuke en interessante manier kan overdragen. Veel informatie op een logische wijze weergegeven zodat ik zelf ook echt aan de slag kan.

Goede verdeling van theorie en praktijk, maar vooral veel in het systeem zelf kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Erg fijn om deze cursus alleen te volgen, hierdoor echt specifiek gericht op mijn wensen. Een echte aanrader!”

Beoordeling:   Bron: Feedback Company

Linda DorsmanSales & Marketing bij Paleis Soestdijk

“Een hele goede en prettige samenwerking gehad met Swipe Media. Op een professionele en zeer deskundige wijze op weg geholpen voor onder andere het maken van een eigen website.”

Erik en Tim hebben veel geduld en zichtbaar een lange adem als de zaken niet gaan zoals we voor ogen hadden. Ze geven tijdens het proces vertrouwen en laten hun betrokkenheid zien. Zeker een aanrader voor anderen die overwegen om een website opnieuw in te richten of te laten bouwen.”

5 sterren beoordeling  Bron: Feedback Company

Hana RahimCoördinator bij Samen Oplopen

“Topcursus Premium WordPress gehad bij Swipe Media! Ik kwam binnen met een kladje op papier en liep de deur uit met een unieke site. Dankzij de goede begeleiding en de kunde van Tim was ik in staat om in twee dagen een unieke website te bouwen.

Tim is geduldig, denkt goed mee, draagt creatieve oplossingen aan en heeft oog voor detail. Nuchtere jongens met een no-nonsens mentaliteit. Ik zou iedereen aanraden: als je een website gaat maken, neem daar de tijd voor en ga voor twee dagen.”

5 sterren beoordeling  Bron: Google Reviews

Floor OckersFreelance communicatieadviseur en webredacteur

“2 heren die weten wat ze doen. Innovatief, gezellig en professioneel team wat er voor gezorgd heeft dat we nu een fantastische website hebben.”

5 sterren beoordeling  Bron: Google Reviews

Lieke OketchEigenaresse Fysiotherapiepraktijk In Beweging

“Hele prettige partner om mee samen te werken. Lijntjes zijn kort, kunnen goed sparren en er wordt goed meegedacht over de verschillende mogelijkheden.”

5 sterren beoordeling  Bron: Google Reviews

Brit KuijpersProject Manager - Linked Labels

“Bijzondere prettige manier van samenwerken. Deskundig en alles wat ze doen is gebaseerd op het delen van kennis.”

5 sterren beoordeling  Bron: Google Reviews

Paul van den HurkMarketing Manager - UP Learning

“Fijne SEO-cursus voor wie beter gevonden wil worden in Google. Praktische tips en trucs om zelf mee aan de slag te gaan, van zoekwoordenplanning tot Google Adwords en Analytics. Zeker aan te raden.”

  Bron: Springest

Eveline aan de WielFreelance tekstschrijver

“Ik heb een 1 daagse persoonlijke cursus wordpress en SEO optimalisatie gevolgd en zeer veel geleerd. Tim en Erik vullen elkaar heel goed aan, leggen het goed uit, denken mee en maken de cursus afgestemd op mijn vragen. Blij met mijn keuze voor Swipe.”

5 sterren beoordeling Bron: Google Reviews

Celeste Neelen

“Goede, uitgebreide basiscursus waarin alles op een rustige en duidelijke manier werd uitgelegd. Er was genoeg ruimte om zelf een aantal dingen uit te proberen en om vragen te stellen.”

5 sterren beoordeling  Bron: Google Reviews

Marieke SmitsProjectmedewerker Sales - Chargée de Promotion bij Atout France

“De ééndaagse cursus WordPress sloot precies aan bij wat me voor ogen stond. In een prettige ambiance ontstond in de loop van de dag ruim voldoende kennis en vaardigheid om zelfstandig met een website verder te gaan. In de dagen daarna heeft Swipe-media de SEO-vraag serieus en voortvarend beantwoord.

Ook in de latere ondersteuning is heel deskundig, vriendelijk en behulpzaam ingegaan op wat nodig was. Het hele pakket was perfect maatwerk. Erik en Tim weten wat ze doen en ze doen dat ook nog eens heel plezierig!”

5 sterren beoordeling  Bron: Google Reviews

Piet van Pinxteren

“Ik ben ongelofelijk blij om met Swipe in contact te zijn gekomen. De cursus is erg vakkundig in elkaar gezet en er is extreem veel aandacht voor cursisten, de cursus wordt zo gegeven dat je eerst de basis leert en dan wordt er gekeken naar wat je nou echt nog wil weten (als je daar zelf een idee bij hebt). Ik geef niet gauw een 10 maar Swipe Media heeft hem dubbel en dwars verdiend.”

5 sterren beoordeling  Bron: Google Reviews

Peter-Paul Broeder Bedrijfseigenaar Marketingbureau - Branding by Dutch

“Erik en Tim geven les in een informele setting, daar houd ik van. De cursus is in kleine groepjes of privéles, zo is er alle tijd om op ieders niveau in te springen.

In de groepsruimte mag het scherm iets duidelijker (grotere teksten), dat is soms lastig te zien en zeker als het snel gaat kun je het niet altijd volgen. Door de persoonlijke aandacht leer je op 1 dag heel erg veel en kun je straks een complete website bouwen van begin tot eind.”

5 sterren beoordeling  Bron: Google Reviews

Yvonne SerréVisual Merchandiser

“Mijn ervaring met Swipe Media is erg positief. Ze zijn zeer duidelijk met veel fijne persoonlijke aandacht. De heren hebben veel kennis en kunnen je in een korte periode veel leren.”

Bron: Springest

Simone PieterseGrafisch ontwerper

“Een erg interessante SEO-cursus gehad van Erik die helemaal afgestemd was op de behoefte en voorkennis. Deskundige aanpak en goede communicatie!”

5 sterren beoordeling  Bron: Google Reviews

Marlot de BruinManager - De Pannenkoekenboot Nijmegen

“Een essentieel onderdeel, SEO, heel toegankelijk uitgelegd. Ik kende alleen het begrip en het belang van SEO. Door deze training (voor mij onderdeel van de uitgebreide vijfdaagse cursus bij Swipe Media) een solide fundering op het thema SEO en hands-on gewerkt met Yoast.”

Bron: Springest 

Sander DenkOndernemer en trainer

“Met zowel Erik Duppen als zijn broer Tim heb ik zeer goede ervaringen bij de bouw van mijn website en het leren werken met WordPress en SEO; to the point, resultaatgericht, vraaggestuurd, maatwerk, luisterend, ondersteunend, tijd nemend, hartelijk en betrokken. Top!”

Bron: Springest

Dick RochatLeiderschapscoach

Bekijk al onze reviews op GoogleSpringest, Feedback Company of Facebook