Heshter van Doornum

“Gezichten die uit talloze lagen bestaan,
Emoties die de ziel blootleggen,
Onlosmakelijk verbonden met haar omgeving;

De weerspiegeling van de Vrouw”

Bekijk de website..

In plaats van weer een nieuwe website te laten bouwen, wilde ik deze kennis en vaardigheid zelf leren.

Ik ben bij Tim en Erik in de leer gegaan en ben gestart met de basiscursus WordPress omdat ik een complete leek was op dit gebied. De heren hebben beiden hun eigen expertise (Tim o.a. in webdesign en WordPress en Erik o.a. met SEO) en ze vulden elkaar goed aan. De basiscursus was overzichtelijk, leerzaam en duidelijk, en aan het einde van de dag kun je al een eenvoudige website bouwen en onderhouden.

Vervolgens heb ik twee dagen een Premium privé cursus gehad met tussendoor steeds een paar weken tijd om mijn nieuw opgedane kennis toe te passen, een nieuwe site op te bouwen en te vullen met content. Tijdens deze twee trainingsdagen (Tim kwam bij mij thuis, wat ook erg prettig was) hebben we o.a. WooCommerce (t.b.v. mijn webshop) en WPML (Multilangual CMS) behandeld – twee complexe plugins. Daarnaast heb ik vanaf een blanco canvas een complete custom-made site leren opbouwen met de zeer gebruiksvriendelijke pagebuilder Elementor (Pro). Het was een geweldig leerzaam en ook intensief proces, waarin ik veel materie en vaardigheden heb geleerd door de duidelijke, doelgerichte input en instructies van Tim (en met de hulpvaardige back-up van Erik).

Daarnaast heb ik tussendoor nog veel online opgezocht om verder te ontwikkelen, waarvoor ik ook veel relevante en goed bruikbare links van hen toegestuurd kreeg. De site is zeer uitgebreid geworden en – naast de enorme lading aan kennisoverdracht – moesten we sommige zaken samen uitvinden en oplossingen bedenken, waardoor het ook een uitdagende klus voor Tim was. Ik heb waardering voor het geduld en de toewijding van Tim om tot een succesvol en gewenst resultaat voor mij te komen!

Voor volgende websites zal ik Tim en Erik zeker weer raadplegen voor hun expertise en ik beveel hun van harte aan!