Logo-wit

Contactgegevens

Telefoon: 085 - 3030 763
Email: info@swipemedia.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Case Study LinkedLabels

Case Study LinkedLabels

Samen vooruit met LinkedLabels

Op een prachtig landgoed vlak bij de Radboud Universiteit Nijmegen is LinkedLabels  gevestigd. Dit is een groep van autonome bedrijven, opererend vanuit Nijmegen en Amsterdam, met een kleine 100 gedreven specialisten.

Met de missie “Organisaties vooruit helpen en versterken” ondersteunt LinkedLabels organisaties bij werving, selectie en detachering, strategisch HR en organisatieadvies, (team)coaching en subsidies. Elk van de bedrijven werkt vanuit een specifiek focusgebied en specialisme.

Swipe Media ontwikkelde voor de volgende labels de website:

NRG
Major Q
Yor-in
LinkedLabels
Techcaps

Lees onder het interview met Brit Kuijpers, werkzaam als Projectmedewerker binnen LinkedLabels.

“Swipe Media denkt goed met ons mee. De lijntjes zijn kort en ze werken snel en efficiënt.”

Swipe Media ontwikkelde voor de volgende labels de website

Het interview
met Brit Kuijpers

“Als project medewerker pak ik alle grotere projecten op binnen LinkedLabels.

Zo wilden we 2 jaar geleden voor NRG-Office een compleet nieuwe website inclusief koppeling naar ons CRM systeem Carerix laten maken.

Twee broers, Tim en Erik, enthousiaste ondernemers uit Nijmegen met een passie voor internet.

Na een selectietraject op het internet, werd ik door een collega op Swipe Media gewezen: 2 broers, Tim en Erik, enthousiaste ondernemers uit Nijmegen met een passie voor internet.

Aangezien we zelf een jong bedrijf zijn, willen we jonge, startende ondernemers graag helpen om hun droom te verwezenlijken. Toen bleek dat Tim zelf ervaring had in de wereld van de detachering, was de keuze snel gemaakt.

Voor NRG-Office heeft Swipe Media met behulp van een customized template de complete site ontworpen en gebouwd en de koppeling naar ons CRM systeem gerealiseerd. Vanuit Carerix worden vacatures nu automatisch op onze site geplaatst. Andersom worden reacties via onze site direct verwerkt in ons CRM.

Ook hebben ze ervoor gezorgd dat NRG-Office beter vindbaar is op Google. Daarnaast hebben ze voor NRG ook een mooie bedrijfsfilm gerealiseerd.

Voor Yor-in, hebben Tim en Erik naast de website, ook de complete huisstijl ontwikkeld. Kortom, een breed scala aan activiteiten!

Aangezien we erg tevreden waren over deze samenwerking, hebben Tim en Erik inmiddels ook de sites voor Major Q, Yor-in en LinkedLabels gebouwd. De site van Major Q is gemaakt met behulp van een customized template, waarbij Swipe een speciale plugin heeft gebouwd voor de slider op de site.

Voor de website van LinkedLabels was reeds een ontwerp beschikbaar. Dit ontwerp hebben ze vervolgens verwerkt in een complete maatwerk website.

Voor Yor-in, hebben Tim en Erik naast de website, ook de complete huisstijl ontwikkeld. Kortom, een breed scala aan activiteiten!

Wat zegt de klant

Swipe Media scoort een 9.5 uit meer dan 100 online reviews

“Tim en Erik denken goed met ons mee. De lijntjes zijn kort en ze werken snel en efficiënt. Dankzij het handige ticketsysteem voor support vragen, hoeven we niet telkens een nieuwe opdracht te verstrekken als we hulp nodig hebben.”

Aangezien we zelf geen specialistische online kennis en webdevelopment in huis hebben, is Swipe Media voor ons de ideale partner. Samen bekijken we de nieuwste mogelijkheden. Zo blijven we onze websites optimaliseren om mee te kunnen bewegen met de groei van ons bedrijf.

Brit KuijpersProjectmanager bij LinkedLabelsLinkedlabels