De meest populaire WordPress thema’s van Swipe Media

Je bent klaar voor een nieuwe website en die moet er natuurlijk fantastisch uit komen te zien, maar ook alle functies bezitten die jij nodig hebt om je bedrijf goed te presenteren.

Dat wordt vast een duur grapje, of niet? Nee hoor! Wij hebben onze vijf meest populaire WordPress thema’s van het moment voor je op een rijtje gezet. Elk thema past bij een ander soort bedrijf en de daarbij horende behoefte.

1. Enfold

Voor wie op een makkelijke manier prachtige layouts wil creëren is dit naar onze mening het beste thema. Enfold komt namelijk met een eenvoudig “drag and drop” systeem, zo kan je alle content makkelijk overal naartoe slepen. Een makkelijk manier van werken, zelfs als je niet zoveel ervaring hebt met het maken van websites.

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat thema’s, maar ook plugins (zoals de Elementor WordPress pagebuilder) werken met dit handige systeem.

Daarbij kan je binnen dit thema prachtige pagina’s en portfolio’s maken. Bijvoorbeeld met een slideshow, gallery of extra tabs. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wist je dat wij al meer dan 200 websites in Enfold hebben gemaakt. Dus mocht je een vraag hebben over het Enfold Thema, neem dan contact direct met ons op!

2. Bridge

Een thema waarin echt alles mogelijk is, en dat is nog zacht uitgedrukt. Het thema biedt zeer uitgebreide themaopties, van diverse headerstyling mogelijkheden, tot aan een schaduweffect geven van een lettertype. Of je nu een portfolio of ecommerce website wil hebben, Bridge heeft werkelijk alle mogelijkheden voor je in petto.

Daarbij komt dit thema met een prachtige moderne vormgeving en bezit het de meeste demo’s van alle thema’s, die allemaal zeer professioneel zijn vormgegeven. Een minimalistisch design met moderne functionaliteiten waar je alle kanten mee op kan.

3. Avada

Het andere flexibele WordPress thema waarbinnen ook alles mogelijk is, maar net iets minder flashy en degelijker dan de thema’s hierboven. Ook met Avada kun je zonder enige kennis van coderen een heel eind komen. Avada is het meest verkochte thema van Themeforest, daardoor is er heel veel informatie over te vinden en is het thema zeer compatible met veel plugins.

Wil je een hele strakke moderne website? Of juist heel uitbundige website? Alles is mogelijk met dit WordPress thema, je kan zelfs een video laten afspelen op de achtergrond van je website.

Tip! Alle bovengenoemde thema’s zijn te vinden op de WordPress thema marktplaats van Themeforest.


Themeforest - Swipe Media

 4. Wordpress Twenty Sixteen & Twenty Seventeen (gratis)

Voor wie eenvoud nastreeft en uitbundigheid het liefste mijd zijn de Default thema’s van WordPress ideaal. De laatste 3 thema’s worden standaard geïnstalleerd bij een WordPress installatie en het mooie is, ze zijn gratis!

Deze basis thema’s van WordPress bezitten alle mogelijkheden om een professionele website in elkaar te zitten.  Strak, netjes of zakelijk.

Voor wie niet van schreeuwerig houdt en met weinig moeite zijn website wil bijhouden adviseren wij de thema’s Twenty Sixteen & Twenty Seventeen. Niet voor niets gebruiken wij deze thema’s tijdens onze cursus WordPress.

Klik hieronder voor meer informatie over onze cursus WordPress en leer hoe je één van deze thema’s zelf installeert!